ODONTOLOGIA GENERAL

És la part de la odontologia on valorem i realitzem el diagnòstic de la patologia i en cas de ser necessari, adreçar-lo amb un dels nostres especialistes per determinar amb la major rapidesa possible el tractament més adeqüat per la seva situació.

Què cal saber

Odontologia conservadora y estètica

Aquestes cirurgies poden presentar-se en pacients que pateixen malalties sistèmiques importants, que han rebut adioteràpia recentment o que ateixen trastorns de la coagulació i amb peces dentàries destruïdes, etc.

Els materials utilitzats per a les obturacions

Amalgama: És el material més utilitzat fins fa alguns anys, és una barreja de diferents metalls.

Resina composta (composite): És el material de restauració més difós actualment. Té bona resistència a l’abrasió, alta duresa i una excel·lent
estètica. No s’ha comprovat toxicitat. S’utilitza en les situacions en que hi ha poca destrucció de la corona. La estètica i funció es recuperen completament, podem aconseguir sobretot unes propietat òptiques semblants a les de la dent natural, sempre que la polpa (nervi) no estigui afectat.

T'oferim el millor

En Clínica Dental Bia comptem amb els millors professionals i la més moderna i innovadora tecnologia per a oferir-te un servei integral d’odontologia.